Massage: waarom ?

ZOEK DE KLEINE DINGEN DIE AAN HET LEVEN VREUGDE EN VOLDOENING GEVENĀ (Conficius)

Massage helpt je om te ontspannen, heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel, bevordert de bloedsomloop en maakt de spieren doorbloed en soepel. Je voelt je een ander mens. Massage is een doelgericht middel om fysieke en mentale klachten, zoals stress en vermoeidheid te voorkomen of te verlichten. Respectvolle aanrakingen zijn levensnoodzakelijk voor de fysieke en mentale gezondheid van ieder mens.

Massage geeft een warm en koesterend gevoel, biedt ontspanning en geborgenheid en versterkt het zelfrespect voor het lichaam.

Ben je een actieve vrouw die even wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte en bekommernissen? Maak dan nu een afspraak voor een vakkundige en verkwikkende massage. Ik gebruik de Zweedse massage of de ontspanningsmassage als basis van elke behandeling. De uitgebreide bagage, die ik meekreeg, door het volgen van diverse opleidingen, pas ik toe tijdens elke massage. Onderling overleg en aanvoelen vormen de sleutelwoorden om te komen tot een verantwoorde mix van technieken. Daarom hoort bij een eerste afspraak een gesprek over de verwachtingen en algemene gezondheidstoestand.

DE ZIN VAN HET LEVEN IS DIE WELKE JE ER ZELF AAN GEEFT. (Frederik Bastet)